h
0
Téli horgászat Carp Zoom módra!
2022. Dec. 05.

Az igazi horgászok télen sem rakják el porosodni a botjaikat. A hideg időszak minden téren új kihívásokat állít a horgász elé. A lenti recepttel érdemes elhagyni a lakás melegét és neki vágni a vízpartnak!

A tökéletes etetőanyag télire!

A versenyhorgászok pontosan tudják, hogy milyen sok múlik a megfelelő csalogató anyagon, nehéz terepen nincs kapás a megfelelő keverék nélkül. A nyáron jó kapásokkal járó etetőanyag télen sokszor csődöt mond.

 

A Method Feeder hideg vízi ízvilága kifejezetten a hideg vízi horgászatra lett kifejlesztve. A speciális sötét színezésnek köszönhetően a tapasztalt ravasz pontyok sem fognak gyanakodni. A Carp Zoom etető anyag gyártásánál mindig friss, minőségi összetevőket használnak fel. Etetőanyagunkat tovább fokozhatjuk a Feeder Competition Rapid nano pellet segítségével.

 

Horogra Duo Dumbel wafters csokoládé narancsos (nagyon kellemes édeskés illatú) vagy édes kukorica-eper ízben. Kiváló eredményeket hozhat.

 

A legnagyobb ellenség ilyenkor a hideg…

Az igazi horgászoknak nem elég egy akármilyen pulóver a Carp Zoom pulcsik nem csak melegek, de tökéletesen passzolnak a horgász felszereléséhez, legyen az bojlis vagy feeder-es.

 

A fisch.hu webáruházában kiváló termékeket találsz a téli pontyhorgászatra.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!