h
0
Minden amit tudni érdemes a Fisch Kft.-ről a Carp Zoom gyártójáról!
2016. Már. 01.

Cégünkről- Cégünk több mint 20 éve alakult hazai magánvállalkozás.

Lelkes horgászként és akvaristaként nem volt kérdés mivel foglalkozzam, így 1994-ben megalakult a Fisch Kft. Először az akvarisztikáé volt a főszerep. Díszhal tenyésztőként, majd nagykereskedőként építettük értékesítési csatornáinkat bátyámmal. Az akvarisztikában a legnagyobb gyártók forgalmazási joggal ismerték el tapasztalatainkat. Megalapoztuk a Tetra, Eheim termékek Magyarországi ismertségét. Munkánk nyomán több tucat szaküzletbe végre megfizethető áron elérhetőkké váltak. Ez történt több mint 15 évvel ezelőtt.

 

Pataki Csaba

Már az első években egy véletlen folytán megnyitottuk Mosonmagyaróváron első szaküzletünket. Ezt követte tatabányai központi telephelyünkön egy bemutató terem, majd 2014-ben a győri DunaCenterben egy kisáruház nyitása. Ezzel párhuzamosan saját termékeink web áruházunkban is elérhetők, mely 2016 februárjában megújult.

 

Az akvarisztikai vonal elindulása után pár év alatt felépítettük a horgászcikkek nagykereskedelmi hálózatát. Több neves európai gyártó termékeit kínáltuk a hazai piacon. Hiába jó termékeket forgalmaztunk, az igen ár érzékeny hazai piacon nem voltak komoly sikereink. Az áraink nem voltak versenyképesek, ezért 10 évvel ezelőtt saját márka megalkotása mellett döntöttünk.

 

 

Elsődlegesen a magyar piacra szántuk termékeinket így a pontyra fókuszálva Carp Zoom nevet választottuk. Kihasználva tapasztalatainkat kimondottan magyar horgászoknak szerettünk volna egy kiváló ár-érték arányú termékcsaládot fejleszteni. Először csalikkal kezdtük, a legjobb hazai és európai gyártókat kerestük meg ötleteinkkel, igényeinkkel. Hamarosan kedvelt lett a kínálatunk fogóssága és kedvező ára miatt. Ezzel párhuzamosan elindult a termékeink exportja is. Mára ez az üzletágunk is sikeressé vált hiszen 20-25 országban már elérhetők termékeink!

 

Több mint 5 évvel ezelőtt lelkes horgászokkal karöltve megalakítottuk Carp Zoom teszt csapatunkat. Ezek a fiatal horgászok kitartó és lelkiismeretes segítséget nyújtanak régi termékeink folyamatos újításában valamint leendő új termékeink fejlesztésében és tesztelésében.

 

Cégünk fejlődésével párhuzamosan ezek a fiúk /Kocsis László, Tóth Henrik, Végh Tamás/ akik kiváló horgászok szakterületük csúcsára jutottak, eredményeik alapján 2016-ban a magyar féderválogatott tagjai lettek! Természetesen kínálatunkban többféle horgászmódszerhez kínálunk termékeket. Ezeket más-más márkanévvel láttuk el, így a pontyos felszereléseket, kiegészítőket Carp ’n’ Carp logóval, az átlag horgászok részére a Multifish márkát találtuk ki, a kimondottan féder horgászatra alkalmasakat Feeder Competitionnal, a ragadozós módszerhez tartozó alaptermékeket Predator-Z logóval, a speciálisabb rablóhalas termékeket O-Plus márkanévvel. 2016-ban indítjuk útjára a bojlis horgászoknak szánt prémium minőségű termékeinket Marshal névvel.

 

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően 2016-ban is több száz kiváló minőségű, pénztárca barát termék kerül a hazai boltokba. Igyekszünk ezeket a termékeket eljutatni valamennyi hazai szaküzletbe.

 

Köszönjük bizalmát termékeinkkel kapcsolatban! Használatukkal hazai munkahelyeket támogatnak.

 

Sok szép élményt, sikeres horgászatot kívánunk!

 

Pataki Csaba

Ügyvezető igazgató

Pataki Csaba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!