a
0
Impresszum
FISCH.HU TULAJDONOSÁNAK ADATAI

Cégnév: FISCH Kft.

Székhely: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos u. 55.

Cégjegyzékszám: 11-09-003133 (Tatabányai Bíróság Cégbíróság)

Adószám: 11188616-2-11

EU adószám: HU 11188616

Tel.: (34) 312-496, (34) 337-142, (30) 491-4905 (H-P 8.00-16.00)
Fax: (34) 510-496

Email: contact@fisch.hu

Vezetőség:
Pataki Csaba Ügyvezető igazgató

Fadil Salim Export-import igazgató

Web támogatás:
Vigh József - informatikus
Tukszár Mónika - szerkesztő
 
 
 

VÉDJEGYEK

A Carp Zoom logo bejegyzett védjegy és a  Carp Zoom szöveg védett márkanév, amelyek az Fisch Kft. kizárólagos tulajdonát képezik.  

Valamint rendelkezik a Hardy, Greys, Chub, Byron, Dinsmores, StrikePro, Tetra, Eheim, Mp, Jäger logók magyarországi használatának jogával, mint ezen cégek kizárólagos képviselője.   

SZERZŐI JOGOK    
A honlap felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a Fisch Kft. kizárólagos tulajdonát képezi. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után. Tilos a honlap üzletszerű célokra történő bármely részének másolása, terjesztése, valamint az azon keresztül elérhető adatbázis elektronikus tárolása, feldolgozása, vagy értékesítése. Azonban az Fisch Kft. hozzájárul, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja, fotóit kinyomtassa.
Minden a FISCH.HU oldalain közölt hír, információ, adatváltoztatás nélkül kerül közzétételre, ezért azok tartalmáért semmiféle felelősséget nem vállalunk. Az oldalakon megtalálható információk és programok használatából bekövetkező bárminemű kárért, adatvesztésért felelősség az oldal tulajdonosait nem terheli. Ezért az információkat mindenki csak és kizárólag a saját felelősségére használja.    

Bármely harmadik személy által készített weblapért, amely a FISCH.HU-n keresztül elérhető, a Fisch Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az ezeken az oldalakon található hibákból, téves információkból adódó károkért.

A FISCH.HU fenntartja a jogot, hogy bármely szolgáltatását vagy az oldalon található tartalmat külön figyelmeztetés nélkül megváltoztassa vagy megszüntesse.
A FISCH.HU weboldalon szereplő képek és videók illusztráció jellegűek ezért néhány esetben eltérhetnek a valóságtól.ADATVÉDELEM
A FISCH.HU tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait, a honlap az egyik legfejlettebb titkosítási technológiát használja. A Fisch Kft. FISCH.HU weboldalán nem gyűjt személyes adatokat, kivéve abban az esetben, amikor Ön úgy dönt, hogy azokat e-mailben vagy regisztrációs adatlapon elküldi nekünk. Adatait ebben az esetben az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, nem továbbítjuk sem e-mail címét, sem más, esetlegesen megadott adatait a FISCH.HU-n kívüli harmadik fél részére.     

Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Fisch Kft. ezen adatait saját rendszerében nyilvántartsa és kezelje, illetve 3. személynek, kizárólag, mint technikai közreműködőnek adatfeldolgozás céljából átadja mindaddig, amíg Ön kifejezetten nem kezdeményezi adatainak törlését. Ezt követően adatait az Fisch Kft. nyilvántartásából véglegesen töröljük. Az oldalaink látogatásával Ön hozzájárul hogy IP címét weboldalaink látogatottságának mérésének érdekében, egy elkülönített adatbázisban tároljuk, és statisztikai célokra felhasználjuk.    


REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓK JOGAI    
A törvényi előírásoknak megfelelően a FISCH.HU regisztrált felhasználóinak joguk van tájékoztatást kérni adataikról, azokat megváltoztatni illetve törölni a rendszerből, az info@fisch.hu címre írt elektronikus levéllel, melyben a regisztrált azonosítójának és adatainak törlését kéri, ez esetben a FISCH.HU a felhasználó személyes adatait rendszeréből törli.    


ÉSZREVÉTELEK
Bármilyen észrevételt a FISCH.HU oldalain megjelenő tartalommal kapcsolatban a következő email címen fogadjunk: contact@fisch.hu.

KERESZTHIVATKOZÁSOK    
A FISCH.HU főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy a FISCH.HU oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg. A Fisch Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a FISCH.HU weboldalán keresztül kapcsolódnak.